okt 09 2009

Coca-Cola

És most következzen a jó öreg Coca-Cola.

Bizonyára emlékszünk a Happiness Factory reklámokra. Nos, ez a Coke Zero reklám hasonló stílusú, ugyanúgy animálva van a kis filmecske, nagyon hasonló karakterekkel.

Hogy őszinte legyek, maga a történet nem egy nagy szám. Eső, vihar, komorság. Coke Zero megivása. Napsütés, boldogság, tánc, ének. Plusz a nagydarab király után az udvari bolondra kerül a korona.
Ráadásul valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem igazán tudták eldönteni, hogy melyik korosztályt célozzák meg konkrétan, mivel a kólát bárki fogyaszthatja nemtől és kortól függetlenül.
Éppen ezért van benne minden: animáció, amit a gyerekek és a felnőttek is szeretnek; vidám zene - enyhe Elvis-beütéssel - amit szintén mindenki szeret; egy kis freestyle motocross; némi vetkőzés és egy Gandlalf-ra hajazó varázsló.
Mindezek ellenére sikerült csinálni egy valóban vidám, jó hangulatú reklámot, melynek dallamát még órákig dúdolgatjuk magunkban.

Nekem leginkább mégis a kivitelezés tetszik. Nézzük csak meg a kezdő képet, mennyire profi, mennyire élethűek azok a viharfelhők.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://adaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr321439548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása