okt 31 2009

Üres üvegek

Mindannyian tudjuk, hogy környezetünk védelmének érdekében az üres üvegeket nem a szemétbe kellene dobnunk, hanem a kihelyezett gyűjtőkbe. Sajnos azonban a legtöbb ember nem veszi a fáradságot, hogy elsétáljon odáig, s ez bizony hatalmas károkat okoz. Éppen ezért valamit ki kellett találni arra, hogy a lusta nép mégiscsak használja ezeket az úgynevezett "Bottle bank"-eket.

Így hát megalkották a Bottle Bank Arcade-ot, mely olyannyira szórakoztató, hogy az emberek sokkal szívesebben használják, s sokkal több üveget dobnak bele.

Az egész tulajdonképpen egy játék. A tartályon több lyuk van, mindegyik felett egy-egy lámpa. A játék lényege, hogy abba a lyukba dobjuk az üveget, mely felett felvillant a fény, s tegyük mindezt minél rövidebb idő alatt. Minél ügyesebbek vagyunk, annál több pontot szerzünk.

Az ötlet nagyszerű. A bizonyíték: egy éjszaka alatt közel 100 ember használta ezt a bottle bank-et, míg a közelben lévő hagyományos tartályt ugyanezen idő alatt csak 2 ember.

Készült a Volkswagen közreműködésével.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://adaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr341488867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása